Hoogwaardige uienrassen van Hazera gaan hele wereld over

Global Product Manager Wim van der Heijden: ‘Succes door innovatie’

“Nederland is nummer 1 als het gaat om de export van uien. Hazera speelt daarin een belangrijke rol. Wereldwijd nemen we nu de derde plaats in. Onze uien zijn top van kwaliteit, de opbrengt is buitengewoon goed en de telers zijn ronduit enthousiast. Maar het kwam niet uit de lucht vallen. We hebben er keihard voor gewerkt.”

Lees verder

Nieuw zaadveredelingsstation Hazera opent op 6 maart 2018

Op 6 maart 2018 wordt het nieuwe zaadveredelingsstation van Hazera Seeds aan de Machinestraat in Warmenhuizen geopend. Een lange periode van voorbereiding ging eraan vooraf. De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw, dat voor een groot deel bestaat uit kassen, onderzoeksruimten en kantoren. In totaal beslaat het nieuwe station tien hectare; groter dan de huidige locatie in Tuitjenhorn. “En daarmee zijn we klaar voor de toekomst”, aldus veredelingsdirecteur dr. Rik van Wijk.

Lees verder

Werktuigendagen 2017

Op 23 & 24 september a.s vinden de werktuigendagen plaats in Oudenaarde, België. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats op een terrein van ruim 120 hectare naast de N60 in Heurne. Het evenement trekt tweejaarlijks meer dan 70.000 bezoekers. De werktuigendagen zijn uitgegroeid tot een niet te missen afspraak voor iedereen die in de land- en tuinbouwsector actief is.
Lees verder