Nieuw zaadveredelingsstation Hazera opent op 6 maart 2018

Op 6 maart 2018 wordt het nieuwe zaadveredelingsstation van Hazera Seeds aan de Machinestraat in Warmenhuizen geopend. Een lange periode van voorbereiding ging eraan vooraf. De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw, dat voor een groot deel bestaat uit kassen, onderzoeksruimten en kantoren. In totaal beslaat het nieuwe station tien hectare; groter dan de huidige locatie in Tuitjenhorn. “En daarmee zijn we klaar voor de toekomst”, aldus veredelingsdirecteur dr. Rik van Wijk.

Lees verder

Werktuigendagen 2017

Op 23 & 24 september a.s vinden de werktuigendagen plaats in Oudenaarde, België. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats op een terrein van ruim 120 hectare naast de N60 in Heurne. Het evenement trekt tweejaarlijks meer dan 70.000 bezoekers. De werktuigendagen zijn uitgegroeid tot een niet te missen afspraak voor iedereen die in de land- en tuinbouwsector actief is.
Lees verder

Internationale Open Dagen 2017

Graag nodigt Hazera u uit voor de Internationale Open Dagen van Hazera en HM.Clause, beide onderdeel van de Limagrain Group. Dit evenement vindt plaats van 26-28 september a.s. in Warmenhuizen (NL). Beide bedrijven presenteren hun volledige assortiment vollegrondsgroentenrassen op één groot demoveld.
Tijdens de Open Dagen kunt u de laatste nieuwe rassen en innovaties ontdekken. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke gerechten vers gemaakt met groenten uit het veld.
Lees verder