Werktuigendagen 2017

Op 23 & 24 september a.s vinden de werktuigendagen plaats in Oudenaarde, België. Het tweejaarlijkse evenement vindt plaats op een terrein van ruim 120 hectare naast de N60 in Heurne. Het evenement trekt tweejaarlijks meer dan 70.000 bezoekers. De werktuigendagen zijn uitgegroeid tot een niet te missen afspraak voor iedereen die in de land- en tuinbouwsector actief is.
Lees verder

Internationale Open Dagen 2017

Graag nodigt Hazera u uit voor de Internationale Open Dagen van Hazera en HM.Clause, beide onderdeel van de Limagrain Group. Dit evenement vindt plaats van 26-28 september a.s. in Warmenhuizen (NL). Beide bedrijven presenteren hun volledige assortiment vollegrondsgroentenrassen op één groot demoveld.
Tijdens de Open Dagen kunt u de laatste nieuwe rassen en innovaties ontdekken. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke gerechten vers gemaakt met groenten uit het veld.
Lees verder

Uiendag UIKC

Op donderdag 24 augustus vindt de 16e editie van de jaarlijkse Uiendag van het UIKC plaats. Het algemene thema van de dag is ‘Voorsprong behouden’. Deze dag vormt de belangrijkste ontmoetingsplaats van uientelers, zaadkwekers, afnemers, toeleveranciers, mechanisatie-bedrijven en onderzoekers.
Lees verder

Hazera verstevigt prei programma

Groenteveredelingsbedrijf Hazera voegt een assortiment nieuwe prei rassen toe aan het bestaande portfolio. Dit is het gevolg van een vruchtbare samenwerking tussen Syngenta en Hazera.  De overeenkomst tussen beide partijen is van kracht vanaf 1 juli 2017 en houdt in dat het prei programma van Syngenta volledig zal worden overgedragen aan Hazera. Het toevoegen van het nieuwe portfolio stelt Hazera in staat het huidige assortiment te versterken en het aanbod in de toekomst verder uit te breiden. De overeenkomst zal een toegevoegde waarde leveren voor telers wereldwijd.

Lees verder