Onze toewijding aan u, tijdens COVID-19 – updates over hoe we reageren op de crisis

De Covid-19-pandemie heeft ernstige gevolgen gehad voor de wereldeconomie, de gezondheidsbescherming en de internationale politiek. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die rechtstreeks door het virus is getroffen en we waarderen de gezondheidsmedewerkers en al diegene die onvermoeibaar werken om hen te behandelen, ten zeerste.

Hazera gelooft dat Covid-19 voor een lange tijd onderdeel zal zijn van ons leven. We hebben besloten om op deze manier met deze nieuwe realiteit om te gaan:

Ons hoofddoel is de gezondheid van onze medewerkers en klanten. We zijn toegewijd om samen veilig en gezond te blijven. Tegelijkertijd, doen we er alles aan om de voedselketen te blijven bevoorraden. We blijven bereikbaar en bestellingen en zendingen verzorgen naar alle bestemmingen, zonder iemands veiligheid in gevaar te brengen.

We verzekeren dit door alle benodigde stappen te nemen om de veiligheid te garanderen.

  • We monitoren de Covid-19 pandemie en volgen de richtlijnen van de overheid:
  • We leggen beperkingen op aan reizen
  • Stellen evenementen uit
  • Beperken de omvang van vergaderingen
  • Bieden oplossingen voor werken op afstand
  • Passen sociale afstand toe
  • Respecteren barrière-gebaren en hygiënische maatregelen

Op deze manier, blijft Hazera samen met u, succesvol in het bevoorraden van de voedselketen. We kunnen echter vertraging oplopen als gevolg van verschillende externe factoren onder de unieke omstandigheden waarmee we worden geconfronteerd. Daarom raden we onze partners en klanten aan om ruim van te voren bestellingen te plaatsen.

Door nauw samen te werken op een veilige manier, blijft Hazera innoveren en investeren in de toekomst. We bedanken iedereen voor het vertrouwen terwijl we ons door deze onzekere tijd slaan. Blijf veilig en blijf voor elkaar zorgen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst.