De tomaat van de toekomst vinden we samen

Wij zorgen dat de combinatie ‘het juiste ras – bij de juiste teler – passend bij de markt’ klopt. Die balans in kennis en kunde zit ook in ons team tomaatspecialisten. Samen met u werken wij voortdurend aan de perfecte tomaten. Het Hazera-team presenteert u de mooie resultaten.

Veelbelovende 27468

“In het segment van grove trostomaten is de 27468 veelbelovend”, vertelt Geert trots. “Het is een sterk gewas met een gemiddeld vruchtgewicht van 150 – 170 gram. Het scoort in onze proeven beter qua opbrengst dan de referentierassen. De eerste telers zijn enthousiast. De vroegheid en doorkleuring zijn zeer goed. De tomaat is onderscheidend in de winkel met de licht geribde, platronde authentieke vorm.”

Sensera, de eerste sixpack tomaat

De Sensera valt op door houdbaarheid, kleur en de hoge groene delen. Het is een innovatieve tomaat met smaak die het hele seizoen presteert. “Omdat je de stevige tros als een sixpack uit het schap pakt, kan de consument de tros goed los meenemen. Hierdoor is minder plastic en ander verpakkingsmateriaal nodig. Je ruikt de groene delen. Dat is voor de retail belangrijk”, licht Arjan toe. 

Unieke smaak

Onze tomatenspecialisten presenteren nog twee andere toptomaten. In de proeverij mag de Goutine niet ontbreken. Arjan: “Het is de lekkerste kleine vleestomaat met een unieke smaak.” De andere is de Summersun. Geert: “ Dat is de lekkerste zoete gele cherrytomaat allertijden. Rood is bekend, maar geel smaakt beter en valt op!“

Ervaar en proef het zelf

Wij ontvangen u graag in ons Taste Experience Center in Bleiswijk te praten, te proeven en van elkaar te leren. Samen telen we de beste tomaten van de toekomst. In verband met COVID-19 zijn er enkele restricties, zodat u ons veilig kunt bezoeken. Liever geen fysiek bezoek? Dan bieden we u onze Tabletop Taste Experience bij u thuis. Echte tomaten om te proeven, live online uitleg en we nemen u digitaal mee de kas in. Neem contact op met uw gewasspecialist voor deze unieke ervaring.

Meer informatie?
Neem contact op met onze specialisten. Zij ondersteunen en begeleiden u ook tijdens uw teelt. Onze persoonlijke benadering op maat helpt u bij het behalen van maximaal rendement en succes op de lange termijn.

Retail & Trade
Arjan van Steekelenburg
+31 6 42 48 07 35 / arjan.van.steekelenburg@hazera.com

Grower & Technical advice NL + Europe
Geert van der Wel
+31 6 34 59 45 16 / geert.van.der.wel@hazera.com

Marcel van Kester
+31 6 43 84 07 34 / marcelvan.kester@hazera.com

Karel Welten
+31 6 43 84 07 33 / karel.welten@hazera.com