Dynamisch programam tijdens Internationale Open Dagen 2021

‘Growing a new Era’

De Hazera Internationale Open Dagen 2021 komen er aan! Ontdek ons 3-daags programma en reserveer uw plek voor het aanbod van uw keuze. Van 28 tot en met 30 september bieden we u tours door onze demovelden, online sessies en live talkshows. Dit wilt u niet missen.
De Internationale Open Dagen worden dit jaar georganiseerd in nauwe samenwerking met HM.Clause.

Elk jaar nodigen we u van harte uit om u de nieuwste ontwikkelingen te laten zien en om kennis en ervaringen met u uit te wisselen. Dit jaar zijn de Open Dagen online en daarmee beter internationaal toegankelijk. Samen met u ontwikkelt Hazera de groentes van de toekomst.

Bekijk het programma
Op https://www.hazera-events.com/opendays/program vindt u het volledige programma. U kunt daar gemakkelijk uw plaats reserveren, bijvoorbeeld voor de komkommer sessie op dinsdagmiddag, of het programmaonderdeel van uw keuze toevoegen aan uw agenda. U kunt deelnemen aan specifieke tours of sessies voor uw regio, bijvoorbeeld de Kool tour USA, de radijs sessie – Rusland of een ui sessie over priming. Of wat denkt u van een sessie over watermeloen of praat mee over de toekomst van tomaten.

Live talkshows
Elke dag is er in de avond (de programmatijden zijn in central european summertime, GMT +2) een live talkshow met een centraal onderwerp.

  • Maandag 28 september is dit: consumenten trends in een wereld na Covid.
  • Dinsdag 29 september praten we over arbeid en mechanisatie.
  • Woensdag 30 september besluiten we met ‘Hoe ziet de agrarische sector er in 2050 uit?’

U bent van harte welkom en we zien uw vragen graag tegemoet.

Aanmelden
U kunt nog aanmelden via https://www.hazera-events.com/opendays. U ontvangt dan automatisch updates over uw favoriete sessies en tours.

Bezoeken
U kunt ons ook persoonlijk ontmoeten in het Hazera veredelingsstation in Warmenhuizen (Machinestraat 4). Hier presenteren wij u onze laatste nieuwe rassen en gaan we graag met u in gesprek. U kunt hiervoor via uw contactpersoon of via info@hazera.nl een afspraak maken.

Wij van Hazera en HM.Clause ontmoeten u graag tijdens de Online Internationale Open Dagen!