Gewasspecialist ui/peen

Als gewasspecialist, binnen het BeNeScan team ben je verantwoordelijk voor de introductie en verkoop van ui, peen en knolselderij zaden. Na een gedegen inwerkperiode ontplooi je jezelf tot een specialist, met gedegen kennis van de gewassen ui en peen. Naast contacten in je eigen rayon, bezoek je samen met collega’s tevens onze belangrijkste klanten in de gehele BeNeScan, om je kennis te verbreden.

Onze relaties zien je als partner voor het optimaliseren van hun rassenkeuze en daarmee hun financieel resultaat. Je bent in staat om bestaande contacten verder uit te bouwen en nieuwe acquisities te plegen. Je volgt de marktontwikkelingen en communiceert hierover binnen ons bedrijf. Jouw instelling sluit aan bij het internationale karakter van Hazera. Je rapporteert aan de sales manager rooted and bulb.

Profiel:

  • HBO land- of tuinbouw of vergelijkbare ervaring met het daarbij behorende denk- en werkniveau;
  • Een commerciële, creatieve en initiatiefrijke instelling;
  • Doorzettingsvermogen en een ambitieuze, kwaliteitsbewuste werkhouding;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Excel en Word is een must;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Informatie:
Werken bij Hazera betekent een professionele bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf in een informele, internationale omgeving. Klant- en marktgerichtheid staan bij ons centraal, evenals werken in teamverband. Andere kenmerken van onze organisatie zijn openheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Ons personeelsbeleid richt zich op ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers met aandacht en respect voor het individu. Kortom, het is prettig werken bij Hazera!

Interesse?
Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk een korte brief met motivatie en een uitgebreid CV, bij voorkeur per e-mail webjobs@hazera.com of via het responsformulier op deze pagina (T.a.v. mevrouw S.C.J. Hector, HR Business Partner).