Hazera en uien: hoge opbrengst, hoge kwaliteit. De gouden combinatie!

Hazera’s uitgebreide uien portfolio is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, in combinatie met kennis en inzicht in de wensen van de hele keten. Hazera streeft naar een continue verbetering van het uien assortiment door het ontwikkelen van nieuwe rassen met hogere opbrengsten, ziekteresistenties, een betere bewaarbaarheid en rassen die gemakkelijker te verwerken zijn. Deze nieuwe rassen kunnen grote verbeteringen brengen in de hele keten. De rassen worden ontwikkeld voor verschillende demo-grafische regio’s, seizoenen en klimaten. Uiteraard staan de altijd veranderende wensen van de markt hierbij centraal. Naast hoge opbrengst en kwaliteit, streven onze veredelaars naar eigenschappen zoals vroegheid, hardheid, uniformiteit en huidvastheid. Hiervoor worden moderne technologieën gebruikt in combinatie met traditionele veredelingstechnieken. Dit resulteert regelmatig in belangrijke doorbraken.

 

 

Teeltadvies
In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit het belangrijkste. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie?
Met behulp van onderstaande video’s bieden wij u graag ondersteuning gedurende de gehele teelt, van zaai tot oogst en zelfs bewaring.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van onze gewasspecialisten…