Hazera Experience Days – een inspirerend platform voor telers, verwerkers en retailers

Over een week is het zover! Hazera lanceert dan een nieuw concept voor de jaarlijkse open dagen in september. De Hazera Experience Days.

De Hazera Experience Days spelen in op de veranderende markt en bieden een inspirerend platform voor telers, verwerkers en retailers om meer inzicht te krijgen in de verschillende wensen en behoeften, maar ook om belangrijke en interessante informatie en ideeën te delen. Op deze manier kunnen we samen waardevolle en succesvolle samenwerkingen en rassen ontwikkelen.

Partnerships
Tijdens de Hazera Experience Days zullen ook diverse partners aanwezig zijn, waaronder Koppert
Biological Systems. Koppert produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Samen met telers en in samenwerking met de natuur zetten zij zich in om de land- en tuinbouw gezonder, veiliger, productiever en weerbaarder te maken.

TB&S presenteert u graag Violetti, een nieuwe rode spitskool met de verfijnde smaak van spitskool en de rijke kleur van de klassieke rode kool. Het beste van twee werelden.

Toon Hop presenteert u het Omnivoortje. Een goed voorbeeld dat past in de veranderende wereld, waarbij vlees steeds meer wordt vervangen door groenten. Door toevoegingen van groenten worden producten duurzamer en gezonder.

Wij ontmoeten u graag Tijdens de Hazera Experience Days!

Datum: dinsdag 24 t/m donderdag 26 september, dagelijks van 09.00 – 17.00 u.
Locatie: Hazera, Machinestraat 4, Warmenhuizen

Meld u nu aan voor de Hazera Experience Days: https://hazera-events.nl/registration/

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Marion Vissers of Arjan van Steekelenburg.

Marion Vissers: marion.vissers@hazera.com of +31621587080
Arjan van Steekelenburg: arjan.van.steekelenburg@hazera.com of +31642480735

Graag tot ziens!

Het Hazera team