Hazera Experience Days gaan digitaal

Een inspirerend online platform voor telers, retailers en handelaren.

Hoewel onze open dagen een jaarlijkse en vertrouwde traditie zijn in september, hebben we besloten om het evenement dit jaar digitaal te maken vanwege de huidige COVID-19-situatie.
Gezondheid staat voorop en ons voornaamste doel is om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen en u goed op de hoogte te houden.

Omdat we vinden dat nauw contact en samenwerking de sleutel tot succes zijn, hebben we besloten om het evenement online te organiseren: Digital Hazera Experience Days.  Het platform om contact te houden, ervaringen te delen en anderen te inspireren!

Wat je kunt verwachten

De Digitale Hazera Experience Days bieden een interessant driedaags programma. Je vindt er updates van onze productmanagers over de laatste trends in verschillende markten en gewassen.
Inspirerende talks van gastsprekers over onderwerpen als duurzaamheid, de versketen, druppelirrigatie en nog veel meer! En last but not least kun je deelnemen aan een digitale rondleiding over onze velden!

Ontmoet het Hazera-team
We heten u graag welkom in onze virtuele wereld. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger voor een afspraak, of plan een online afspraak in met onze productmanagers (of woon een informele bijeenkomst bij).

Blijf op de hoogte

Ga naar www.hazera-events.com, meld u aan, plan uw afspraken en blijf op de hoogte! De komende weken houden we u op de hoogte over het programma en de planning. We verheugen ons erop kennis met u te maken tijdens de Digital Hazera Experience Days!

Datum: 22-24 september 2020, dagelijks vanaf 09.00 uur.

Blijf gezond!
Het Hazera-team