
In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit het belangrijkste. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie?
Continue reading
In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit het belangrijkste. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie?
Continue reading
Knolselderij is al jaren een belangrijk onderdeel in de veredelingsactiviteiten van Hazera en HM.Clause. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe en betere rassen.
Continue reading
Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020 toe!
In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit het belangrijkste. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie?
Continue reading
De najaars werkzaamheden zijn bijna achter de rug. De Sint is weer in ons land en dat is traditioneel de tijd om na te denken over het nieuwe uienseizoen. Voor welk doel ga ik mijn uien zaaien, afland of toch de lange bewaring? Kies ik voor priming?
Continue reading
Op vrijdag 29 november a.s. organiseert werkgroep prei Limburg een veldbijeenkomst met als onderwerp: preirassen ontwikkelingen en gewasbescherming 2.0 / naar de toekomst.
Continue reading
Op 29 november a.s. vindt de jaarlijkse bloemkool- en broccoli contactdag plaats bij Verdonk Broccoli. Hazera presenteert u tijdens deze dag graag de laatste nieuwe rassen.
Het succes van Uireka, een meerjarig kwaliteitsonderzoek in uien, heeft geleid tot een nieuw onderzoeksprogramma. Topsector Agri & Food maakt hiervoor de komende drie jaar 9 ton vrij. Het totale onderzoeksbudget bedraagt 2,5 miljoen euro.
Continue reading
Bereik de gouden combinatie voor uw uienteelt!
Dit najaar komt er weer een nieuwe editie van de Hazera on(ion) tour. In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit belangrijk. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie? Wat kunt u doen om uw uienteelt zo succesvol mogelijk te laten zijn? Ontdek het tijdens de Hazera on(ion) tour Winter Edition.
Continue reading
Hazera’s uitgebreide uien portfolio is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, in combinatie met kennis en inzicht in de wensen van de hele keten. Hazera streeft naar een continue verbetering van het uien assortiment door het ontwikkelen van nieuwe rassen met hogere opbrengsten, ziekteresistenties, een betere bewaarbaarheid en rassen die gemakkelijker te verwerken zijn. Deze nieuwe rassen kunnen grote verbeteringen brengen in de hele keten. De rassen worden ontwikkeld voor verschillende demo-grafische regio’s, seizoenen en klimaten. Uiteraard staan de altijd veranderende wensen van de markt hierbij centraal. Naast hoge opbrengst en kwaliteit, streven onze veredelaars naar eigenschappen zoals vroegheid, hardheid, uniformiteit en huidvastheid. Hiervoor worden moderne technologieën gebruikt in combinatie met traditionele veredelingstechnieken.