Landelijke Preidag 2021

Om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rassenkeuze, bemesting, gewasbescherming, oogst, nieuwe teeltsystemen etc. onder de aandacht te brengen bij de telers en adviseurs organiseert WUR I Open Teelten de Landelijke preidag 2021. Deze dag moet gezien worden als een kennis- en contactendag voor heel preitelend Nederland èn voor de ons omringende landen.

Continue reading

Nationale Peen Manifestatie

Voor innovaties in peen, Nationale Peen Manifestatie 6 oktober in Lelystad om 12:30

In Lelystad ligt een demo- en proevenplatform van 5.5 hectare aan zaadproeven, bemestingsproeven en fungicideproeven, fertigatie- en dripproeven en wortelvliegproeven klaar voor bezoek van peentelers en vakgenoten. Twintig bedrijven organiseren samen hét peenevent van Nederland en demonstreren daarbij ook hun nieuwste machines en innovaties.

Continue reading

Insipirende trends en insights zijn gepresenteerd tijden de Online Internationale Open Dagen’21

‘Growing a new era’

Van 28 tot 30 september organiseerde Hazera de Internationale Open Dagen 2021, in samenwerking met HMC Clause. Aangezien Covid nog steeds onderdeel is van ons leven, presenteerde we dit jaar een volledig digitaal programma met live veldtours, verschillende gewas en technische sessies en ontmoetingen.

Continue reading

Dynamisch programam tijdens Internationale Open Dagen 2021

‘Growing a new Era’

De Hazera Internationale Open Dagen 2021 komen er aan! Ontdek ons 3-daags programma en reserveer uw plek voor het aanbod van uw keuze. Van 28 tot en met 30 september bieden we u tours door onze demovelden, online sessies en live talkshows. Dit wilt u niet missen.
De Internationale Open Dagen worden dit jaar georganiseerd in nauwe samenwerking met HM.Clause.

Continue reading