Hazera’s tomatencollectie

Hazera heeft een lange geschiedenis in de tomatenveredeling. Op de hightech markt zijn we een nieuwe speler. Ons tomatenveredelingprogramma zorgt voor nieuwe, nog meer concurrende rassen. Tomaten Amastera, Rotera en Sensera worden nu wereldwijd getest in de belangrijkste hightech-markten. De resultaten zijn veelbelovend en deze rassen maken onderdeel uit van deze zeer competitieve markt.

Grove tros tomaten
De nieuwe 27468 werd in Nederland op kleine schaal getest in 2019. De eerste resultaten zien er veelbelovend uit. Met onze grove tros tomaten geloven we een flinke verbetering op de standaard te kunnen bieden aan de markt. Met een gemiddeld vruchtgewicht van 165 gram, heeft dit ras een hoger opbrengstpotentieel per vierkante meter en een uitstekende vruchtkwaliteit. Tevens heeft de 27468 een goede vroege productie. De tros presentatie is authentiek en zeer aantrekkelijk.

Specialty markt
In de specialty markt is Summersun standaard voor de gele snackmarkt. En met Goutine hebben we één van de best smakende variëteiten op de markt in huis.

Benieuwd wat wij u te bieden hebben?
Laat Karel, Geert en Marcel u even bijpraten en bezoek ons op stand 150.

We zien u graag tegemoet!

Karel Welten, crop specialist tomato: 06 43 84 07 33
Marcel van Kester, crop specialist tomato: 06 43 83 07 34
Geert van der Wel, regional product manager: 06 34 59 45 16