Insipirende trends en insights zijn gepresenteerd tijden de Online Internationale Open Dagen’21

‘Growing a new era’

Van 28 tot 30 september organiseerde Hazera de Internationale Open Dagen 2021, in samenwerking met HMC Clause. Aangezien Covid nog steeds onderdeel is van ons leven, presenteerde we dit jaar een volledig digitaal programma met live veldtours, verschillende gewas en technische sessies en ontmoetingen.

Interessante talkshows werden uitgezonden met hot topics zoals arbeid & mechanisatie, de toekomst van de landbouw in 2050 en consumenten trends na Covid.

Omdat partnership en nauw contact bijzonder belangrijk zijn hebben we dit digitale platform gelanceerd. Het is een fantastisch middel om in contact te blijven met onze partners in deze veranderende tijden. Door volledig op digitaal te focussen voelt het alsof we de afgelopen week hebben gebouwd aan ‘the new Era’.

The new era en het digitale platform blijft bestaan, maar we kijken er ook naar uit om je volgend jaar persoonlijk te ontmoeten! Tot in 2022!

Heb je iets gemist? Je kan nog steeds de veldtours, talkshows en nog veel meer terugkijken op: www.hazera-events.com/opendays. Vergeet niet een meeting in te plannen met ons team! Zij kijken er naar uit om je te ontmoeten.