Nieuw concept, nieuwe naam: Hazera Experience Days

De wereld verandert. Naast opbrengst en ziekteresistenties worden andere eigenschappen zoals smaak, duurzaamheid en voorkeuren van de consument steeds belangrijker. Deze kenmerken zijn waardevol voor de hele keten, van teler tot consument.

Introductie nieuw concept
Wij zijn blij u te kunnen informeren dat Hazera dit jaar een nieuw concept introduceert voor de jaarlijkse open dagen in September: De Hazera Experience Days. De Hazera Experience Days bieden een inspirerend platform voor telers, verwerkers en retailers om meer inzicht te krijgen in de verschillende wensen en behoeften, maar ook om belangrijke en interessante informatie en ideeën te delen. Op deze manier kunnen we samen waardevolle en succesvolle samenwerkingen en rassen ontwikkelen.

Tijdens de Hazera Experience Days, die plaats vinden in ons veredelingsstation in Warmenhuizen, presenteren wij u tevens een breed assortiment gewassen, zoals tomaat, ui, Brassica, bloemkool, watermeloen, radijs, wortelen en meer.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen tijdens de Hazera Experience Days!

Datum: dinsdag 24 t/m Donderdag 26 september, dagelijks van 09.00 – 17.00 u.
Locatie: Hazera, Machinestraat 4, Warmenhuizen

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Marion Vissers of Arjan van Steekelenburg.
Marion Vissers: marion.vissers@hazera.com of +31621587080 / Arjan van Steekelenburg: arjan.van.steekelenburg@hazera.com of +31642480735

Graag tot ziens!