Ontdek onze nieuwste rassen tijdens de online Hazera Experience Days!

Hoewel de open dagen van Hazera een jaarlijkse en vertrouwde traditie zijn, hebben we vanwege de huidige COVID-19-situatie besloten om dit jaar een uniek driedaags digitaal programma aan te bieden. Het digitale programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze zusterbedrijf HM.Clause. Tijdens dit digitale evenement presenteren en bespreken we met trots onze nieuwste producten.

Uien – Hoge opbrengst, hoge kwaliteit!
In ons uienportfolio presenteren we u ons nieuwste ras 37-222. Dit is een rode ui (extra lange dag) met de gouden combinatie van een zeer hoge opbrengst, hoge kwaliteit en lange houdbaarheid. 37-117 is onze nieuwste gele ui in het segment lange dag, met een uitstekende bolkwaliteit en bewaareigenschappen, met een zeer goede huidvastheid en hardheid, en uitstekend opbrengstpotentieel.

Power to the prei
Naast ons bestaande portfolio presenteren we onze nieuwe opbrengstbooster 33-2580. Deze zeer productieve hybride combineert een aantrekkelijke donkergroene bladkleur met een uitstekende en uniforme opbrengst en wordt geoogst in de late zomer/herfst.

Brassica’s Betrouwbare kwaliteit in een veranderende omgeving
Onze omgeving en de behoeften van de consument zijn continu aan verandering onderhevig. De veredelaars van Hazera bieden oplossingen voor die veranderende behoeften in de markt. Maak kennis met onze bestaande en nieuwe rassen en ontdek hoe we waarde voor u en met u kunnen creëren!

Tomaat
Rendera is het nieuwste ras uit ons hightech-tomatenveredelingsprogramma. Het is een vroege trostomaat, tot 14 dagen eerder dan de referentierassen. Het heeft mooie groene delen en een geweldige bewaarbaarheid.
Sensera is een nieuwe, innovatieve en smakelijke trostomaat met een mooie rode kleur. Het is de enige tomaat met een natuurlijk handvat, waardoor minder plastic en andere materialen nodig zijn. 

Watermeloenen – Kwaliteit van begin tot eind
Door formaat afhankelijke oplossingen te bieden, kunnen retailers hun klanten altijd uitstekende watermeloenen in het gewenste formaat bieden. Rassen zoals Lynx hebben al bewezen de nieuwe standaard te vormen voor de consument: een kleine, zoete en knapperige watermeloen met een geweldige smaak en kwaliteit en een goede bewaarbaarheid in de koelkast.

Met ons nieuwe assortiment watermeloenen, presenteren we telers onze oplossingen met een Nieuwe Generatie van Kwaliteit voor gezonde gewassen.

HM.Clause
HM.Clause zal een selectie van hun beste gewassen presenteren, waaronder broccoli-, wortel-, bloemkool- en verschillende tomatenrassen.

Wat betreft broccoli staat Babilon in de schijnwerpers; een nieuwe hybride voor het hoogseizoen met een uniforme rijping die garant staat voor een geconcentreerde oogst, stevige roosjes en mooie ronde vorm.

Wat betreft tomaat brengen we Diletto onder de aandacht, onze nieuwe Albenga-soort. Dit ras staat garant voor een uitstekende opbrengst en een goede tolerantie tegen neusrot.

Ook het nieuwe Nantaise-ras Polydor (een Priam-soort) wordt gepresenteerd. Dit ras scoort zeer goed op bewaarbaarheid, snijdbaarheid en directe afzetmogelijkheden in de verssector vanaf eind juli. Het ras combineert een soepele buitenzijde met een zeer sterke wortel en een goede bewaarbaarheid. Dankzij het sterke en gezonde groen is dit ras ook geschikt voor de biologische productie.

HM.Clause presenteert met trots hun diverse innovaties op het gebied van brassicaveredeling. Het nieuwe bloemkoolras HMC33833 biedt een nieuwe optie voor vroeg in het seizoen met een uitstekende rooskwaliteit en sterke prestaties in hete omstandigheden. Ons Romanesco-assortiment biedt hoogwaardige, aantrekkelijke roosjes in een verscheidenheid aan kleuren.

Vanaf dit jaar biedt HM.CLAUSE haar klanten veldslazaad dat is behandeld een biofungicide (Mycostop®). Een van de voordelen van dit middel is dat het geen residuen genereert en tegelijkertijd efficiënt is tegen pathogene schimmels. Dit innovatieve proces ondersteunt de implementatie van goede praktijken op teeltniveau voor een duurzame en milieuvriendelijkere teelt.

Heeft dit uw interesse in onze nieuwste innovaties en rassen gewekt? Maak dan nu een afspraak.
Ga naar www.hazera-events/casual-meet-up en maak een afspraak met één van onze Product Managers of met uw gewasspecalist.
Ze gaan graag met u in gesprek!

Datum: 22 t/m 24 september 2020, dagelijks vanaf 09.00 uur.

Met vriendelijke groet,

De teams van Hazera en HM.Clause