Service op maat met de uien ziekte app

Bij Hazera staat uitstekende service aan telers hoog in het vaandel, zo kunnen telers het beste uit de gewassen halen. Ondanks de uitstekend presterende rassen en hoge kwaliteit zaden, blijven ziekten en plagen een bedreiging. Met de apps helpt Hazera telers alert te blijven, onregelmatigheden vroeg te herkennen om zo passende maatregelen te nemen. 

Via de Uien- ziekten app vindt u snel gedetailleerde informatie, foto’s en aanbevelingen over ziekten en plagen. Staat u op het veld of in de bewaring en herkent u niet direct de mogelijke ziekte bij de uien? Maak dan een foto van de uien en stuur deze naar Hazera. Onze gewasspecialisten kunnen u dan snel adviseren.

Hazera houdt de app continu up-to-date. Eenmaal gedownload wordt de app automatisch bijgewerkt wanneer er een internetverbinding is. De app werkt ook zonder internetverbinding, wat erg nuttig kan zijn op plaatsen waar de verbinding niet optimaal is.

De app zijn gemakkelijk te downloaden en gebruiksvriendelijk. Op de apps vindt u ook het laatste nieuws van Hazera! De app is te herkennen aan het bovenstaande icoon.