Succesvolle Hazera on(ion) tour – Summer edition

In navolging op de on(ion) tour van afgelopen najaar organiseerde Hazera de afgelopen weken de on(ion) tour Summer Edition. Deze avonden werden georganiseerd in nauwe samenwerking met diverse marktpartijen.

In de uienteelt zijn hoge opbrengst en kwaliteit belangrijk. Maar hoe behaalt u als uienteler deze gouden combinatie? Wat kunt u doen om uw uienteelt zo succesvol mogelijk te laten zijn?
Deze thema’s stonden tijdens de afgelopen Hazera on(ion) tour centraal.

In samenwerking met diverse marktpartijen werden er 8 avonden georganiseerd in de verschillende uienteelt gebieden in het hele land. Centraal stonden de veldbezoeken, maar ook onderwerpen zoals trips, IC coating, zaaisystemen en zaaidieptes werden uitgebreid besproken.
Opmerkelijk was ook het verschil in stand van het gewas op de diverse locaties. Ook dit leverde interessante discussies op.

Uiteraard was er ook de gelegenheid om met onze gewasspecialisten in gesprek te gaan. Zij hebben service bieden hoog in het vaandel staan en begeleiden u graag tijdens uw teelt!

Wij kijken terug op een geslaagd event! De avonden werden goed bezocht door zowel telers, handelaren en verwerkers. Dit omdat de avonden een ideaal platform bieden om met elkaar in contact te komen en met elkaar in gesprek te gaan.

Heeft u vragen over de afgelopen Hazera on(ion) tour? Of heeft u vragen over uw uienteelt? Neem dan contact op met één van onze gewasspecalisten:

Andre Boot: andre.boot@hazera.com, +31 (0)6 41 65 40 80
Hein Molenkamp: hein.molenkamp@hazera.com, +31 (0)6 42 31 29 44
Menno van der Vlies: mennovander.vlies@hazera.com, +31 (0)6 39 00 44 91
Frans van der Ploeg: frans.van.der.ploeg@hazera.com, +31 (0)6 51 84 67 42
Johan van Dalen: johanvan.dalen@hazera.com, +31 (0)6 43 84 07 31
John Schuurman: john.schuurman@hazera.com, +31 (0)6 18 19 53 12