Opbrengst en kwaliteit, de gouden combinatie! Hazera’s uitgebreide uien portfolio is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, in combinatie met kennis en inzicht in de wensen van de hele keten. Hazera streeft naar een continue verbetering van het uien assortiment door het ontwikkelen van nieuwe rassen met hogere opbrengsten, ziekteresistenties, een betere bewaarbaarheid en rassen die gemakkelijker te verwerken zijn. Deze nieuwe rassen kunnen grote verbeteringen brengen in de hele keten. De rassen worden ontwikkeld voor verschillende demo-grafische regio’s, seizoenen en klimaten. Uiteraard staan de altijd veranderende wensen van de markt hierbij centraal. Naast hoge opbrengst en kwaliteit, streven onze veredelaars naar eigenschappen zoals vroegheid, hardheid, uniformiteit en huidvastheid. Hiervoor worden moderne technologieën gebruikt in combinatie met traditionele veredelingstechnieken. Dit resulteert regelmatig in belangrijke doorbraken, zoals de introductie van onze meeldauwresistente ui Santero.    

Laatste nieuws

Fruitful partnerships

Hazera biedt groenterassen in een breed scala gewassen, zoals tomaat, ui, sluitkool en radijs. Naast agronomische eigenschappen, zoals opbrengst en ziekteresistentie, richt Hazera zich ook op kenmerken die worden gevraagd in de hele keten, waaronder smaak, kwaliteit, gemak en houdbaarheid. We ontwikkelen deze kwalitatieve en smaakvolle producten in nauwe samenwerking met onze partners in de hele keten.

Lees verder

Vroeg zaaien brengt risico's met zich mee

Het is begin maart en op dit moment krijgen we regelmatig de vraag 'kunnen we al uien zaaien'? Natuurlijk kan er, mits de grond goed ligt, worden gezaaid, maar er zijn ook een aantal risicio's waar rekening mee gehouden moet worden.

Lees verder

Centro 10 jaar!

Happy birthday! Uienras centro viert z'n 10e verjaardag! Het ras werd in 2008 geïntroduceerd en wordt inmiddels in meer dan 16 landen verkocht.

Lees verder

Klik hier om meer nieuws te lezen

Nieuwste Rassen

Fasto F1

Zeer vroege rijnsburger, geschikt voor middellange bewaring.

Lees verder

Contado F1

Zeer vroege plantui.

Lees verder

De Uien-app!

Hazera heeft uitstekende service bieden aan telers hoog in het vaandel staan, zodat telers in staat zijn het beste uit hun rassen te halen. Ondanks de hoog presterende rassen en hoge kwaliteit zaden, blijven ziekten en plagen een bedreiging. Met de app helpt Hazera telers alert te blijven, onregelmatigheden vroeg te herkennen en passende maatregelen te nemen indien noodzakelijk. De app is gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen.

Hazera's Uienzaden

Committed to Growing Together  Dit is niet voor niets onze internationale lijfspreuk! Een team van gewasspecialisten staat dicht bij de markt om u te voorzien van deskundig advies voor, tijdens en na de teelt. Dit contact is van groot belang bij het streven naar continue verbetering en vernieuwing van ons assortiment.

Innovatie  Hazera is als groentezadenbedrijf onderdeel van Limagrain, één van ’s werelds grootste zaadbedrijven. Dat de Limagrain Groep innovatie hoog in het vaandel heeft staan blijkt uit het feit dat daarbinnen wereldwijd meer dan 1750 mensen actief zijn op het gebied van plantonderzoek en veredeling.