Update COVID-19/Corona virus

Gezondheid en veiligheid hebben bij Hazera de hoogste prioriteit. We volgen de COVID-19/Coronavirus pandemie dan ook actief op en nemen maatregelen om onze medewerkers en u te beschermen. We begrijpen ook dat we een belangrijke rol hebben in het voort zetten van de levering van zaden aan onze klanten en partners wereldwijd.

Hieronder volg een korte update van wat wij momenteel doen en hoe wij ervoor zorgen dat veiligheid onze topprioriteit blijft.

Afstemming overheid en RIVM
We volgende de richtlijnen van de overheid en het RIVM en vullen deze aan met in achtneming van de aanbevelingen van onze eigen teams wereldwijd. Naar aanleiding hiervan hebben wij reisbeperkingen opgelegd, evenementen uitgesteld, de grootte van vergaderingen beperkt, we faciliteren thuiswerk oplossingen en we passen sociale distantiëring toe. Daarnaast zien we toe op een veilige werkomgeving voor degene die niet thuis kunnen werken.

Onze toewijding
Als bedrijf dat wereldwijd opereert, met honderden medewerkers en duizenden klanten, delen we allemaal de uitdagingen en inspanningen om effectief om te gaan met deze veranderde situatie.

Gezondheid is een bijzonder goed. Ons primaire doel is dan ook om de veiligheid en gezondheid te garanderen, en er tegelijkertijd alles aan te doen de verzending van onze zaden en onze diensten zonder problemen voor te zetten.

We blijven operationeel, blijven bestellingen aannemen en zaden verzenden naar alle bestemmingen wereldwijd, zonder de gezondheid en veiligheid in gevaar te brengen.
Ondanks dat we er alles aan doen om de processen en zendingen op tijd bij u te krijgen, kan het zijn dat we vertragingen oplopen door externe factoren die deze situatie met zich meebrengen. Wij willen u daarom adviseren uw bestellingen ruim op tijd te plaatsen.

Wij danken u voor uw vertrouwen in deze moeilijke tijden.

Onze gedachten gaan uit naar degenen die direct door het virus zijn getroffen en we waarderen de gezondheidswerkers en iedereen die onvermoeibaar werkt om de patiënten te behandelen enorm.

Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!