Kwaliteitsbeleid

Hazera Seeds streeft ernaar om de eerste keus leverancier te zijn in zijn kernmarkten door het leveren van hoge kwaliteitsproducten en uitstekende service aan zijn klanten. Hazera Seeds is zich bewust dat succes ontstaat door klanten de juiste producten en diensten leveren die aan hun behoeften voldoen. 

De bedrijfsvoering van Hazera Seeds richt zich op het produceren en verkopen van zaden met een hoog winstpotentieel voor onze klanten. Om de kwaliteit van de zaden te waarborgen, passen wij hoge -in de bedrijfstak geaccepteerde- standaarden toe op al onze activiteiten. 

Hazera Seeds streeft ernaar om een veilige en geschikte werkomgeving te bieden voor zijn werknemers, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en kunnen ontplooien.

Wij passen hoge kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en ethiek standaarden toe op onze bedrijfsprocessen en -activiteiten. 

Om deze visie te realiseren, is ons kwaliteits-, veiligheids- en milieusysteem continue in ontwikkeling. Het geïntegreerde systeem is zo opgezet zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor en verzekeren van een voortdurende verbetering. 

Het is ons beleid om onze werknemers te begeleiden en ondersteunen voor het naleven van alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving. 

Onze medewerkers zijn verplicht om hun gezonde verstand te gebruiken en integer te handelen.

Onze aanpak inzake kwaliteit en inzet wordt openlijk uitgedragen naar al onze werknemers, klanten, leveranciers en partners.

Het managementteam en zijn individuele leden, elk met zijn/haar eigen aandachtsgebieden, nemen de volle verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het beleid. 

Nicolas Tines

CEO

 

Certifications and accreditations

9001

ISO9001

Standard for Quality Management System

HQ IL/HQ NL

GSPP

GSPP

GSPP standard for tomato seed and young plant production site

HQ IL NL

NAL

NAL

Standards for laboratories form seed companies conducting quality tests of seeds and/or (parts) plants

HQ IL/HQ NL

ISO 14001

Standard for Environmental Management System

HQ IL

18001

SI OHSAS 18001

Occupational health and safety management systems – Requirements

HQ IL

17025

ISO 17025

Standard for competence of testing and calibration laboratories

HQ IL

Green (1)

EU Organic

Standard for Organic products

HQ NL