Kwaliteitsbeleid

Hazera streeft ernaar om een eerste keus leverancier te zijn in zijn kernmarkten door hoge kwaliteit producten en uitstekende service aan klanten te leveren. ‘Hazera’ is zich ervan bewust dat zijn succes wordt gecreëerd door klanten te voorzien van producten en diensten die aan hun behoeften voldoen.

De bedrijfsvoering van ‘Hazera’ richt zich op het produceren en verkopen van zaden met een hoog winstpotentieel voor onze klanten. Om de kwaliteit van de zaden te verzekeren, passen wij hoge in de bedrijfstak aanvaardbare standaarden toe op al onze activiteiten.

Iedereen bij ‘Hazera’ streeft naar een veilige en geschikte werkomgeving, waarin werknemers zich kunnen ontwikkelen en kunnen opbloeien.

Wij passen hoge kwaliteits-, veiligheids- en milieustandaarden toe op onze bedrijfsprocessen en -activiteiten. Om deze visie te realiseren, ontwikkelt ons kwaliteits-, veiligheids- en milieusysteem zich voortdurend. Het geïntegreerde systeem is ontwikkeld om onze inzet voor een voortdurende verbetering te verzekeren.

Het is ons beleid om onze werknemers voortdurend te begeleiden, zodat zij zich houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels op alle materiële wijzen. Zodanig worden zij verwacht om op elk moment hun gezonde verstand en beoordelingsvermogen te gebruiken, wanneer zij zich bezig houden met kwesties omtrent zaken doen, en om hulp te vragen indien de beste handelswijze niet helder is.

Onze aanpak inzake kwaliteit en inzet wordt openlijk uitgedragen naar al onze werknemers, klanten, leveranciers en partners.

Het managementteam en zijn individuele leden, elk met zijn/haar eigen gebieden van verantwoordelijkheid, nemen de volle verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het beleid.

Nicolas Tinel
CEO

 

Certifications and accreditations

9001

ISO9001

Standard for Quality Management System

HQ IL/HQ NL

GSPP

GSPP

GSPP standard for tomato seed and young plant production site

HQ IL NL

NAL

NAL

Standards for laboratories form seed companies conducting quality tests of seeds and/or (parts) plants

HQ IL/HQ NL

ISO 14001

Standard for Environmental Management System

HQ IL

18001

SI OHSAS 18001

Occupational health and safety management systems – Requirements

HQ IL

17025

ISO 17025

Standard for competence of testing and calibration laboratories

HQ IL

Green (1)

EU Organic

Standard for Organic products

HQ NL